lauantai 25. marraskuuta 2017

Munchen




Heei! Ei tästä reissusta ookkaan vielä kun 1,5 kuukautta, mutta nyt jo tännekkin asti saan kirjoteltua :D Oli ihan älyttömän hauskat muutama päivä lokakuun alussa Munchenissä! En ollut koskaan aikasemmin Saksassa edes käynyt, mutta nyt kerta se on ensimmäinenkin. Ihan alkuperänen tarkotus oli pitää megamiitti Havaiji-kamujen kanssa ja tän suunnittelu alko siis jo viime talvena joku ilta kun istuttiin rannalla. Eli ilmottautui Munchen-maratoniin, joka oli 8. lokakuuta ja keksittiin, että toi on hyvä kohde sit kaikkien miitata. 



Syyskuussa sit kun Eli laitto meiän ryhmächattiin viestiä, että noniin varatkaa lennot ja hotellit sunnuntaista eteenpäin. Se maraton oli siis sunnuntaina, eli lauantaina Eli ois kuitenkin vaan valmistautunut siihen, niin ei ois ollut sit järkeä ennen sitä mennä sinne. Ite tottakai ostin heti lennot sunnuntaista keskiviikkoon, jonka jälkeen sit kaikki muut oli ihan et häh, että meiän piti miittaa viikonloppuna. Saksassa parilla kaverilla oli tona maanantaina ekat päivät yliopistoissa, Hollannissa oli tenttiviikko ja pari ei ois saanut töistä vapaata kun yheks päiväks niin ei sit viittinyt tulla vaan yheksi yöksi. Toi oli vähän farssi, mutta päästiin ainakin viettämään laatuaikaa exhostsiskojen kesken.






Vitsi miten onnellinen oonkaan, että satuin löytämään ton ihmisen tältä maapallolta. Eliä hauskempaa ihmistä ois vaikea löytää. En ees nyt oikeestaan enään muista meiän päivien ohjelmia kunnolla, mutta ainakin käytiin joka päivä thai-hieronnoissa, shoppailtiin, syötiin (vähän liiankin) hyvin ja kierreltiin kaikki perus turre jutut, heitettiin jopa hop on-hop off- bussikiekka! Ekana päivänä molemmat oli aika poikki, kun ite lensin jollain ihan yliaikasella lennolla, oisko ollut neljältä tai jotain sellasta ja Eli oli vähän loppu siitä maratonista. Sillon käytiin vaan hieronnoissa ja syömässä ja vähän kiertelemässä kauppakeskuksessa, kun sääkään ei ollut niin hyvä. Suurin osa päivästä kuitenkin syötiin nutellaa ja mansikoita hotellihuoneessa ja jubailtiin ja naurettiin ja katottiin Modern Familya.


Yks ilta otin ravintolassa (Brenner niminen tosi hyvä mesta Munchenin keskustassa, suosittelen!) tollasen jotenkin niikun kuorrutetun munakoison, joka oli niin älyttömän hyvää, että koitin matkia vähän samanlaista kotona. Resepti löytyy mun äipän blogista täältä.


























Yks ilta pakotin vanhuksen myös Munchenin yöhön. Oli oikeesti tosi hauskaa, mutta jouduin lupaamaan Elille kuitenkin etten enään koskaa pakota sitä baariin, on kuulemma liian vanha sellaseen ja rannalla viinin juonti on ainoo mihin saa pakottaa. En kyllä yhtään valita, koska itekkin äänestän tota tokaa vaihtoehtoa.



Keskiviikkona meillä molemmilla lähti lennot kasin aikoihin illalla. Eli lähti loppu viikoksi kaverilleen Lissaboniin ja ite takasin tänne pimeyteen (sillon puoltoista kuukautta sitten oisin kyllä ollut tyytyväinen verrattuna tähän mitä nyt on). Aamupalan jälkeen lähettiin English Garteniin, joka on iso puisto Munchenin keskustassa. Ilma oli ihan super hyvä! Oli ihanan lämmin, joten mentiin levuttämään tonne aurinkoon nurtsille ja koitettiin saada vähän täniä. Syötiin lounasta siellä ravintolassa ja sit lähettiin taas vaihteeksi thai-hierontoihin ja niitten jälkeen tilattiinkin uber lentokentälle. 




Munchen oli kyllä tosi kiva ja kokemisen arvonen kaupunki. Seuraava Saksan reissu mulla onkin jo keväällä, kun lähetään maaliskuussa kattomaan Kendrick Lamaria yläaste kavereitten kanssa Berliiniin! Oon muuten ihan pikkusen innoissani jeajea. Koko ajan pläänäillään myös reissua noitten Havaijikamujen kanssa, mutta aika vaikeeks menee aina koittaa löytää sellaset muutama päivä, kun about kymmenelle ihmisille ympäri Eurooppaa kävis just samaan aikaan. Anyway kyllä me toi varmaan suht lähiaikoihin saadaan järkättyä haha :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti