keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Christmas eve @ North Shore


 Moikka!
Nää postaukset tulee nyt vähän tälleen jäljessä oho, mutta tänään aiheena mun vähän erilainen joulu. Mulle oli oikeestaan aika pettymys, että mun hostperhe ei viettänyt joulua mitenkään. Vähän myös outoa, kun ne on kristittyjä ja meillä on Jeesuksen kuvia kotona seinillä, niin odotin jonkunlaisia joulutraditioita tai sitten samanlaista päivää, kun meiän kiitospäivä oli rannalla.


Ei se kuitenkaan haitannut, koska mulla oli mun ruotsalaisperhe! Haha vitsi en oo kirjottanut pitkään aikaan, kun tuntuu et tästäkin on ikuisuus jo, mutta siis Elin vanhemmat oli täällä koko joulukuun. Ne  tuli hakemaan aamulla kotoa Kalihista ja lähettiin ajamaan kohti North Shorea.

 Ekana pysähdyttiin Dolen ananasplantaasilla. Se oli ihan kiva nähdä, mutta ei mitään hirveän erikoista. Varmaan ois ollut hienompi kokemus, jos oltais tehty turistikierros sellasella junalla siellä, mutta siellä sattu just olemaan sadekuuro, joten ei haluttu maksaa 15$ jokanen istumisesta siellä sateessa. Käppäiltiin siellä kuitenkin vähän ja kierrettiin turistikaupassa. Naurettiin just Elin kanssa, että missä meiän joulupaketit on ja nähtiin tollaset super söpöt ananaskaulakorut ja päätettiin ostaa toisillemme noi joululahjoiks. Me molemmat ollaan kuitenkin jo hukattu meiän arvokkaat 4$ investoinnit Waikikin yöhön, joten päätettiin just et ens kerralla kun ajetaan North Shorelle niin käydään hakemassa uudet.

Seuraava pysähdys oli Haleiwassa, jossa pidettiin Elin kanssa turistikierros sen vanhemmille ja syötiin maailman parhaat Acai Bowlit. Oikeestaan loppu reissu menikin sit Pipelinella ottamassa area ja kattomassa surffareita. Pipeline on ehkäpä maailman kuuluisin surffiranta ja tuolla on melkeen poikkeuksetta (talvisin) ihan valtavat aallot. Auringonlaskun jälkeen ajeltiin takasin Honoluluun ja pikalaittautumisen jälkeen Waikiki Beachille kavereitten kanssa istumaan iltaa/yötä ja miettimään miten maailman onnekkaimpii me kaikki ollaankaan.


Tää aika täällä menee ihan sairaan nopeesti. Niin outoa ajatella, että kolmen viikon päästä oon takas Suomessa. Päätettiin just kavereitten kanssa, että tehään näistä meiän elämän parhaat kolme viikkoa (jos elämä tästä voi vielä parantua). Kuitenkin jo ihan hirvee ikävä teitä kaikkia Suomikamuja<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti