maanantai 1. elokuuta 2016

BBQ

 





Heei!
Nyt ollaan kotiuduttu saaresta. Mulle jää aina muutamassa päivässäkin kaikki tavat päälle. Mutta mökkireissu oli kyllä taas ihana! Toivottavasti tänä kesänä pääsis vielä uudestaan mökkeilemään perheenkin kanssa, kamujen kanssa ainakin elokuulle ois pläänejä jeejee!

Nää kuvat on viime viikon keskiviikolta, just edelliseltä illalta kun lähettiin mökille. Oltiin Elinalla grillailemassa noitten ihanien tyttöjen kanssa. Ollaan kaikki jossain vaiheessa pelattu samassa jengissä. Tai ei kaikki samaan aikaan, mutta ite oon pelannut M-Teamissa öömööm seittemän vuotta, eli osa on pelannut mun kanssa koko ajan, osa tullut myöhemmin eri jengeistä, osa vaihtanut jengiä ja osa lopettanut. Tollaset illat ihanien tyyppien ja hyvän ruuan kanssa on kyllä ihan parasta. Ja en koskaan tuu pääsemään yli siitä miten ihana Elinan äiti on. Se oli ostanut meille kaikki grillisafkat, ja niitä siis oli tositosipaljon.  Ja siinä vaiheessa, kun oltiin saatu just ruuat grilliin, niin kaasu loppu ja se lähti kiertämään bensiksiä ja täyttämään meille kaasupulloa ja me ooteltiin vaan. Kiva täyspalvelu.

Kuitenkin siis sitä ruokaa oli niinkun toosi paljon ja oltiin siitä jo ihan yliähkyssä. Sen mättämisen jälkeen sit laitettiin tollanen tosi "freesi" jälkkäri, eli ihan hitosti hedelmiä, jotain eri meloneja ja ananasta ja sit Ellu (eri kun Elina!) toi mansikoita ja vadelmia, nammm. Mutta joo siis sen ähkyn päälle alettiin vielä syömään noita hedelmiä ja marjoja, jonka jälkeen tuli ihan totaalinen ruokakooma. Oltiin mietitty eka, että lähettäis sit illalla vielä juhlimaan, mutta ite olin just aamulla lähössä mökille, yhellä oli angiina, yhellä antibiootit, yks oli tullut just Tomorrowlandista, yks oli pa jne. eli päädyttiinkin sitlähtemään ulos joku muu päivä. Myös tossa ruuan jälkeen se tuntu ihan hyvältä vaihtoehdolta, koska siinä mukavassa tuolissa ihan överitäynnä istuessa tuntu ajatuskin jonnekkin Helsingin yöhön lähtemisestä aika tuskalta.

Tänään ajattelin muuten ehkä kirjotella tosta Havaiji-jutusta jonkun selostuksen! (tj46 ou maiii)

-Juliaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti