keskiviikko 9. marraskuuta 2016

First day in Kauai



Heei!
En vieläkään ihan tajua, että Trump on täällä nyt pressa. Vaatii hetken sulattelua, mutta superjyber optimistina toivon, että (ainakin iso osa) sen sanomisista on ollut vaan showta ja sillä onkin oikeesti joku moraali ja kaikki tulee menemään hyvin.

Mutta siis täällä menee kuitenkin kaikki niin hyvin kun voi vaan toivoa. Kerroinkin aiemmin, että oltiin plääilty Kauain reissua viime viikonlopuksi ja toi reissu toteutukin. Jos mun pitäis sanoa paras viikonloppu mun elämästä niin se olis toi. Mä ja El lennettiin perjantaina aamulla kymmenen aikaan tolle "Hawaii´s Garden Island":ksikin kutsutulle paratiisisaarelle, jossa meitä oli vastassa Jen ja Sierra, jotka siis oli meiän kanssa täällä koulussa, mutta nyt molemmat reissaa yksin ympäri Havaijin saaria. Tai oikeestaan niitten piti olla vastassa, mutta niitten bussi pysähty puoleen väliin matkalla hostellilta lentokentälle, koska joku tosi fiksu oli karannut vankilasta ja ryöstänyt pankin. Ei tullut mieleen, että ton kokosella saarella ei pääse kovin kauas pakoon ja veneen tai helikopterin yms. huomaa aika hyvin keskellä Tyyntä valtamerta.






No mutta ei se mitään, muutaman tunnin päästä se oli saatu takas vankilaan ja liikenne toimi taas normaalisti. Kuitenkin siinä kun Jen ja Sierra oli jumissa bussissa niin mentiin Elin kanssa hakemaan meiän auto, jonka El oli ylpeenä löytänyt viikko sitten ja buukannut ja maksanutkin valmiiksi, kun oli niin edullinen. Tähän väliin: Elillä on ollut vielä vähän normaalia enemmän vaikeuksia muistaa kaikkien paikkojen nimiä täällä. Pari viikkoa se kutsu Kauaia ihan ihme nimillä ja kysy joka päivä pariin kertaan, että mikä sen saaren nimi nyt olikaan.

No mentiin sit sinne ja El ilosesti sano, että meillä on auto nimellä Sandberg täällä ja vuokrapaikan nainen selaili papereita ja konetta hetken ja sano, että tolla nimellä ei kyllä ole täällä varausta. El kaivo sähköpostista vahvistuksen varauksesta ja näytti sitä. Se nainen katto sitä hetken ihmeissään, että teillä on kyllä jo maksettu auto täällä ja näytti sitä toiselle työntekijälle. Se vähän sit naurahti ja sano vaan, että joo teillä on kyllä auto, mutta se on Kuwaitissa.





Nauretaan kaikki muut paitsi El tolle varmaan koko loppu Havaijin reissu. Jouduttiin kuitenkin sit maksamaan kaks autoa ja siellä Kauailla niillä ei ollut muita malleja vapaana, kun Chevrolet Panda, eli nelipaikkasia autoja. Meitä oli siis lauantaina tulossa vielä viides tyttö, mutta pakko se oli ottaa, kun ei ollut muitakaan jäljellä. Ei se mitään, takapenkillä oli vaan aika tiivistä ja moottori ei ihan meinannut kestää ylämäkiä. Kun ajettiin lauantaina Waimea Canyonille ylämäkeä niin moottori meinas hyytyä koko ajan ja hirveä autojono meiän perässä koko ajan. Pariin kertaan tossa viikonloppuna meiän Panda jäi myös jumiin hiekkaan ja jouduttiin työntää se liikkeelle, mutta muuten pelitti hyvin.



Kuitenkin kun oltiin saatu auto, lähettiin Elin kanssa hakemaan meiän Sveitsitytöt ja mentiin suoraan rannalle muutamaks tunniks. Toi oli joku perus turistiranta (silti siis super kiva) Kauain länsipuolella, kun haluttiin vaan johonkin lähelle. Muutaman tunnin jubailujen ja naurujen jälkeen käytiin hakemassa hedelmiä ja vihanneksia Farmer´s Marketilta viikonlopuksi ja sieltä sit mentiin meiän maaaaaailman ihanimmalle hostellille. Jos joskus Kauaille eksytte, niin suosittelen Kauai Beach Housea, ihan kun jostain leffasta. Illalla vaan kokkailtiin ja hengailtiin muitten hostellissa yöpyvien kanssa, jotka oli ihan sairaan hyviä tyyppejä. Pari oli Jenkeistä mainlandilta, yks Kanadasta ja yks Uudesta-Seelannista. Haha sen aksentti oli niin vahva, että oli vaikeeta välillä ymmärtää mitä se sano ja noi jenkit ja kanukki nauro, että mekin puhutaan selvempää enkkua.


Meistä tuli myös ihan kuuluisuus tuolla ja koko hostelli tiesikin meiät neljänä eurooppalaisena tyttönä, jotka syö ihan hitosti ton postauksen kolmannen kuvan jätskin takia. Käveltiin ruokakaupassa pakastehyllyjen ohi ja Sierra katto sinne ja huudahti vaan, että "Look at that" ja osotti 1 gallonin (vähän alle 4 litraa) Cookies ´n Cream-jäätelöboksia. Ajateltiin, että toihan on hyvä meille neljäks päiväks ja Melanie tulee huomenna, niin sit on viis syömässä sitä. Kuitenkin vahingossa huomattiin illalla kun istuttiin rannalla hostellin edessä ja jubailtiin, että toi olikin tyhjä. Hups. 

Nyt lähen salille ja sit surffaamaan. Ainiin en oo kertonutkaan, että ostin viimev viikolla mun ekan ikioman surffilaudan!! JEEE oon niin innoissani. Toi on lyhyt longboard, 7/11 eli vähän vaikeempi kun oon tähän mennessä käyttäny vähän pidempää mut osaan jo surffailla tollakin aika hyvin! Mutta lisää viikonlopusta lähipäivinä. Moooikka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti