tiistai 29. marraskuuta 2016

Makapu'u



Moii!
Pari viikkoa sit tehtiin Makapu'u Lighthouse ja Tide pools "hiking" Idan ja Elin kanssa. Tai ei sitä oikeastaan voi hikingiksi laskea, kun kukkulan huipulle kulkee asfalttitie eli se oli enemmänkin lookout.

Maisemat oli ihan uskomattoman kauniit (taas yks paikka lisää), mutta sanoisin ton myös yheks must do-jutuks Oahulla. Toi kesti about vartin kävellä ylös ja pyörittiin siellä aika kauan ottamassa kuvia ja vaan hengailemassa.

Majakalle asti kulki myös ite, jonka varrella oli varoituskylttejä, mutta rebeleinä mentiin kuitenkin pyörimään sinne asti. 

Seuraavaks lähettiin ettimään reittiä tonne tide pooleille, luonnonaltaille. Se oli aika jyrkkää rinnettä suoraan vaan alas. Ylhäältä Ida bongas, että about 200 metriä altailta ja muilta turisteilta oli hylje nukkumassa rannalla. Oltiin ainoot turistit varmaan, jotka sen näkin kun värin puolesta se oli maastoutunut kivikkoon hyvin. Se oli niiiin söpö!! Mun kamut varmaan näkikin videoita sillon tosta mun mystoryssa aika reilusti hahah. 



Seuraavaks uimaan! Tuolla oli ehkä 5 tollasta allasta siis kalliossa ja vesi vaihtu niissä koko ajan, kun aallot löi kallioiden yli, eli vesi oli ihan pudasta. Turistejakin oi aika reiusti, about 10. Veikkaan, että tältä saarelta löytyisi enemmänkin tollasia paikkoja, joissa voi olla ihan rauhassa, mutta ainakaan mua  muut turistit ei erityisemmin haittaa.

Ehittiin joku 5 minuuttia suunnilleen hengailla tuolla, kun kuulu, että joku huus mun nimeä. Ite en ees tajunnut eka, kun en aina vieläkään regoi siihen kun joku ääntää "Juli" niinkun enkuks haha. El ja Ida oli vaan, että eiks joku huuda mun nimeä ja huomattiin, kun pari meiän kaveri koulusta oli tulossa. 




Hengailtiin ja hypittiin tuolla Phillipin ja Francon ja Francon kaverin Chilestä kanssa ja oli ihan super hauska päivä. Myöhemmin noi pojat lähti vielä käymään majakalla ja me liftattiin kyyti Waikikille Idan ja Elin kanssa. Katottiin auringonlaskua ja superkuuta, joka ei kyllä ollutkaan ihan niin ihmeellinen. Joka tapauksessa oli hauska ilta ihanien tyttöjen kanssa, ja Waikikin auringonlasku ei ikinä petä.

Hahah mulla ois varmasti enemmänkin kerrottavaa tosta päivästä, mutta siitä on jo pari viikkoa niin en muista mitään yksityiskohtia. Jokatapauksessa oli taas kerran ihana päivä paratiisissa. 

Nyt täällä taas paluu raskaaseen arkeen Thanksgiving-loman jälkeen. Mulla oli ihan sairaan hauska neljän päivän loma. Valitettavasti kuvia en ihan hirveesti ottanut, mutta kuitnekin jonkunlaisen postauksen väsään siitä vielä tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti