lauantai 8. lokakuuta 2016

Electric Beach snorkeling

Mooi! Nyt melkeen kolme viikkoa takana ja Havaiji on edelleen vähintään yhtä paratiisi, kun viikko sitten. Tää viikko on mulla mennyt kuitenkin osittain sivuun nilkan/jalkapöydän rasitusmurtuman kanssa, joka on kuitenkin jo melkeen terve! En nyt muista, että sanoinko tosta viime viikolla mitään, mutta perjantaina toi oli aika kipeä, kun en ottanut Suomesta mun lenkkareita mukaan ja juoksin melkeen kaks viikkoa pitkiä lenkkejä Free runeilla. Lauantaina kuitenkin lähettiin snorklaamaan (oon vieläkin ihan kikseissä noista kilppareista ja kaloista) ja se räpylöinti ei tehnyt varmaan kovin hyvää ja koko alkuviikkoon en pystynyt laittaa painoa ollenkaan oikeelle jalalle. Tänään kuitenkin kun käveltiin koulun jälkeen bussipysäkille huomasin yhtäkkiä, että kävelin normaalisti eikä sattunut!! 

Onneks rannalla makaaminen on aina hyvä vaihtoehto, eli sitä tää mun viikko nyt oikeestaan on ollut. Alkaa kuitenkin jo pikkuhiljaa mieli reenaamaan ja tekemään muutakin. Sunnuntaina muutama mun kaveri lähti aikasin aamulla Three peaks-hikingille ja olin ihan masiksena etten päässyt. (Kuitenkin 9 tuntia sen jälkeen olin ihan tyytyväinen, kun ne oli eksynyt sinne viidakkoon neljäks tunniks ilman verkkoa keskelle lianeja ilman minkäänlaista polkua ja maa muutamakytä cm upottavaa mutaa parin sadan kivan hyttysen kanssa.)  Mutta nyt siis tää on jo melkeen kunnossa eli ens viikolla toivottavasti voin jo alkaa elelemään normaalisti jee!

Viime lauantaina kuitenkin siis lähettiin aamusta snorklaamaan Oahun itäpuolelle Electric beachille, jonne on täältä Honolulusta about puolen tunnin ajo. Toi itse ranta on tosi söpö pieni biitsi, ei mikään valtava auringonottoranta, mutta snorklaamiseen ja sukeltamiseen ihan super hyvä. Tuolla saattaa bongata delffareita, kilppareita ja haita välillä myös! Me bongattiin muutama kilppari ja herranjumala ne oli niin söpöjä. Onneks yhellä meiän kamulla oli vielä tosi hyvä kamera ja vedenkestävä suojus niin saatiin pari snorklauskuvaakin todisteeks kilppareista. (Oikeesti noita kuvia oli paljonkin, mutta ei ihan julkasukelposia. En ennen tullut ajatelleekskaan miltä näytän räpiköimässä tuolla maski naamassa ja ei haittais yhtään jos en vielkään tietäis.) Kuitenkin kaikki ne fisut ja rauskut ja korallit oli ihan älyttömän siistejä ja oli ihan super hauskaa!!






Oltiin jo menossa kotiin Electric beachilta ja tajuttiin autossa, että kellohan on vasta yks niin meiän kamut heitti meiät Waikikille (Honolulun ihan ydinkeskustaan). Ei tiedetty, että tuolla on viikonloppusin aina tollanen tori. Se ei ollut mikään hirveen iso, mutta ihania hedelmiä, erilaisia vartaita, smootheja, paikallisia ruokia ja käsitöitä yms. oli myynnissä semi halvalla (Täällä kaikki on ihan älyttömän kallista. Oli aika shokki tulla Suomesta jonnekkin, missä ruoka on kalliimpaa.) ja ostettiin jotain sieltä lounaaksi ja lähettiin palvomaan aurinkoa Waikiki beachille vielä loppu päiväksi. 

Oli ihan super ihana päivä super ihanien tyyppien kanssa <3 Täällä on nyt perjantai ja kello on vartin yli 11 illalla ja oon jo ihan loppu haha. Jet lag vaikuttaa vieläkin, joka on oikeestaan ihan hyvä niin herään automaattisesti aamusin ennen seittemää aina. Paitsi eilen oltiin taas Waikikin yössä niin tänään vedin ihan ränttäliks ja nukuin melkeen kasiin asti aamulla. Huomenna kuitenkin ois tarkotuksena yrittää aamulla mennä salille ekaa kertaa viikkoon ja sieltä viettämään lauantaita Oahun koilis(?)-osaan Kailua beachille. Oltiin siellä ekana viikonloppuna kotibileissä, mutta oli niin pimeetä ettei nähty mitään. Kaikki kuitenkin kehuu yheksi Oahun ihanimmista rannoista ja kuvienkin puolesta uskon sen eli ootan jo ihan innolla jee!!

Viettäkää ihana viikonloppu Suomessa, pus!






1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat, kuulostaa kaiken osalta niiin ihanalta paitsi tietty toi sun jalkajuttu!

    VastaaPoista