tiistai 18. lokakuuta 2016

Pink Pillbox Hike

Mooi! Wow oon ihan tulessa, kaks postausta kahteen päivään. Eli nyt aiheena meiän sunnuntai ja kuvat on Pink Pillbox hikingilta, joka on Oahun länsiosassa. Jos tällee saarelle joskus eksytte, niin todellakin kannattaa lisätä toi hikingi bucket listalle. 

Määränpää oli semi korkeella vuorella mielettömillä näköäaloilla varustettu bunkkeri, joka on maalattu pinkiksi rintasyövän vastastaisen kampanjan vuoksi. Itse toi hiking oli myös tosi kiva, vuorelle käveleminen kesti about 30-40min ja se oli aika jyrkkää, eli ei ollenkaan rankka, mutta silti tunsi tehneensä jotain ton jälkeen.
Muutama meiän koululainen kerto, että paikalliset koittaa pitää ton vähän salaisena turisteilta, joka on onnistunut suhteellisen hyvin siihen nähden, ettei tuolla moniakaan turisteja meiän lisäksi näkynyt. Yleensä suurin osa kaikista siisteistä hikingeista täällä on nimittäin aina aika täynnä turisteja, varsinkin noi lyhyet reitit. Kuitenkin kun ton googlaa, niin osote ja kaikki teidot löytyy heti eli ton salaisuus on vähän suhteellista :D


About 40min tonne vuorelle kävelemisen ja parin sadan valokuvan jälkeen käveltiin takasin alas ehkä 15-20min. Tässä vaiheessa tapahtu myös ihan hirveitä ja mun kamerasta loppu akku. Hahah oltiin ihan kyyneleet silmissä, koska oon se joka valokuvaa koko ajan ja ihan kaikkea ja lähetän muille kaikki kuvat eli olin ainoa jolla oli kamera mukana ja meillä oli siis vielä koko rantapäivä edessä. Selvittiin tostakin vastoinkäymisestä kuitenkin kunnialla. 

Alkuperänen plääni oli, että oltais menty snorklailemaan ja ottamaan area Shark´s Covelle eli North Shoren puolelle (Sama paikka, missä oltiin lauantaina kattomassa auringonlaskua). Ajateltiin kuitenkin, että pakkohan Oahun West Shoreltakin on löytyä kivoja rantoja joten päätettiin lähteä tutkimaan, kun siellä jo oltiin. Oli aika hyvä idea, koska se oli ihan mieletön. Mielettömän upeet rannat jatku ja jatku vaan loputtomiin eikä missää juuri ketään. En oo sellanen, että mua hirveesti häiritsee muut turistit ja mulle on ihan okei olla Waikikilla arella niiden muitten tuhannen ihmisen kanssa, mutta on toi nyt ihan eri asia. Kauppaa jouduttiin eka ettimään jonkun aikaa, koska suurimmaksi osaksi toi länsiosa oli vaan rantaviivaa ja toisella puolella vuoristoa. 7eleven kuitenkin löyty hetken ajelemisen jälkeen ja mentiin siitä vaan lähimmälle rannalle jolla oli meidän lisäksi vaan pari paikallista lapsiperhettä, muutama kalastaja ja pari koditonta (joita täällä Havaijilla ja etenkin Oahulla on surullisen paljon). 

Ihanan rantapäivän päätteeksi päätettiin myös, että tonne mennään joku viikonloppu campingille riippumattojen kanssa ja otetaan BBQ tarvikkeet mukaan ja sit vaan heräillään niistä maisemista aamulla. Oon jo ihan yli-innoissani.

Nyt lähen juoksemaan Waikikille ja sit vielä muutamaks tunniks rannalle. Hahah oon vaan niin älyttömän onnellinen just nyt, etten voi lopettaa hymyilemistä kun kirjotan tätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti