tiistai 25. lokakuuta 2016

Sunset at Army Beach



Joou! Katoin just, että mulla on aika reilusti kertynyt kuvia täältä ja parit oon muokannutkin pari viikkoa sit joten ehkä kiva saada ne joskus tännekkin. Keksin myös fiksuna, että kyllähän mä rannalla voin tänne kirjottaa, että kuvien muokkaaminen ei vaan onnistu auringossa. Tässä sitä siis kirjottelen rannalla, kun Ida lähti just kouluun ja Eli kotiin. Itelläni oli tänään aamutunnit, eli koulu alko klo. 8.30 ja loppu 11.20, joten koko päivä melkeenpä aikaa tehä kaikkea.

Koulun jälkeen kävin tekemässä lyhyen treenin salilla ja sit Ala Moana Beachille uimaan Idan kanssa. Oon ehkä vähän outo, mutta vesijuoksu on musta sika kivaa. Tai yksin ihan hirveetä mut kaverin kanssa sitä ei ees huomaa, että tekee jotain kun voi vaan jauhaa siinä samalla. Keksin ihan ite toissapäivänä fiksuna, että toi Ala Moanan ranta on tosi hyvä vaan tollaseen chillailu-uimiseen vesijuoksun korvikkeeks, kun siellä on aallomurtajat, joten aallot ei tuu rantaan. 


Eka meillä oli plääninä mennä Elin ja Idan kanssa tänään, mutta Elillä on pikkusia ongelmia tällä hetkellä (Vinkkinä kaikkialle trooppisiin maihin reissatessa: älkää puristako finnejä. Elillä tulehtu aika tosi pahasti pari silmien välissä ja nyt sen koko naama on ihan turvonnut ja silmät melkeempä muurautunu umpeen. Tänään se kävi aamulla lääkärissä ja nyt sillä on 1200 mg antibiootteja päivässä seuraavat 10 päivää :D). Eli siis mentiin sit vaan mä ja Ida kun Eli jäi nukkumaan rannalle varjoon. Uitiin ja jauhettiin about 1,5 h kunnes Idan piti lähteä kouluun. Toi on tosi kivaa ja chilliä + parempi treenin kannalta, kun vaan rannalla makaaminen + suolavesi on ihan älyttömän terveellistä iholle! Ajateltiin, että tota voisi alkaa tekeekkin muutaman kerran viikossa. 

Nää kuvat on jo melkeen kahen viikon takaa yheltä arki-illalta, kun Jenniferkin oli vielä täällä. Jen on yks sveitsiläinen tyttö, jonka koulu loppu pari viikkoa sit ja nyt se reissaa 6 viikkoa, eli 4 viikkoa jäljellä, kaikilla Havaijin saarilla (ei paha). Ehittiin olla täällä about kuukaus yhessä ja meistä tuli super hyviä kamuja! Yks toinen sveitsiläinen tyttö, Sierra (North Shore- ja Pink Pillbox Hike-postauksissa!), on myös ihan super ihana tyyppi ja sen koulu loppuu tällä viikolla ja sekin lähtee maanantaina reissaamaan ympäri saaria. Molemmat on Kauailla kahen viikon päästä, joten ollaan vähän suunniteltu ehkä lähteä sinne sillon Elin ja Iidan kanssa. Hahah toivottavasti tällä kertaa vähän paremmalla tuurilla kun Mauille. 



Niin kuvat on siis Army Beachiltä, jonka oikea nimi on Fort DeRussy Beach, mutta meiän kaikki koululaiset kutsuu sitä tolla nimellä, koska Army Museum on siellä. Se on meiän koululta lähin ranta (about 5 minuuttia kävellen), joten usein päädytää sinne ennen koulua tai sen jälkeen. Se on oikeestaan samaa rantaviivaa Waikiki Beachin kanssa, mutta niitten välissä on muutamia hotelleja, jotka jakaa ne erilleen. Army Beach on yleensä myös aika tyhjillään ainakin Waikikiin verrattuna, vinkvink. 

Tää oli yks ihanista normaaleista arkipäivistä täällä, kun kävin normaalisti salilla ja koulussa ja sen jälkeen vietettiin vaan rantapäivää ihanien tyyppien kanssa. Tällä kertaa mulla vaan sattu olemaan kamerakin mukana, joten sain muutamia kuviakin. Vitsi tuun ikävöimään tällasia päiviä sit kun pääsen kotiin... 



Oon tosi ilonen siitä, että oon oikeesti osannut nauttia täällä ihan täysiä melkeen puoltoista kuukautta joka hetkestä (paitsi ehkä Mauin reissusta :D). Tää aika on mennyt täällä ihan super nopeesti, mutta hetkeekään siitä en voi sanoa että ois mennyt ohi. 

Nyt kuitenkin haluun ottaa aree mun naamaan, joten pitää kääntyä selälleen eli pitää mennä, moikka!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti